Prezentare

Gradinita IQ-est urmareste dezvoltarea armonioasa, corecta si naturala a coeficientilor IQ si EQ pentru copiii prescolari. Gradinita IQ-est face o datorie de credinta din educarea si promovarea copiilor inteligenti la preturi accesibile pentru toti parinti (inclusiv prin acordarea de burse IQ-est).

In acest scop, gradinita IQ-est beneficiaza de un spatiu extrem de generos pentru copii (500 metri patrati), de un centru psihologic propriu, de laboratoare speciale IQ si EQ, de un spatiu pentru petreceri si joc, de o gradina proprie, de o bucatarie si o sala de mese unde se asigura, la cerere, inclusiv regimuri anti-alergice sau vegetariene, de o sala de sport pentru cursuri optionale (balet, gimnastica etc).

Metoda IQ-est pleaca de la premisa ca intervalul 2-6 ani este esential in formarea aptitudinilor de gandire abstracta si in stabilitatea emotionala si creativitatea viitorului adult. Acesta este momentul in care structurile de baza ale inteligentei si personalitatii se sedimenteaza.

Acest proces se cere incurajat prin intermediul unei strategii educationale non-invazive, naturale, prin care copilul poate sa-si dezvolte accelerat si masurabil capacitatile si talentele, bucurandu-se in continuare, mai presus de orice, de propria copilarie.

Leave a Reply


*