#primary-menu .menu-icon.fa-camera { color: #f9d724; } #primary-menu .menu-icon.fa-rocket { color: #39a8e3; } #primary-menu .menu-icon.fa-tree { color: #93c525; }

Despre noi

Grădinița IQ-EST

Obiectivul general urmărit de echipa IQ-EST, este pregătirea copiilor noștri pentru școală, prin formarea competențelor și a atitudinilor specifice vârstei preșcolare.

Acordăm o atenție deosebită dezvoltării cognitive a copilului, dezvoltare ce se află în interdependență cu însușirea cunoștințelor noi, care sunt prevăzute de Curriculumul național. Conform acestuia, ne propunem ca, profilul de formare al absolventului grădiniței IQ-EST să înglobeze următoarele competențe de învățare:

1st min
popesti 1

Nou!

Grădinița IQ-EST şi-a extins activitatea!

Sub același concept, cu un tonus pozitiv și inovator, am inaugurat în ianuarie un nou sediu, extensie a educației de calitate pe care am promovat-o în cei șase ani de activitate.

Ne bazăm pe cadre didactice calificate, profesioniste, pe colaboratori și parteneriate educaționale de succes, la care ne-ar face mare plăcere sa luăm parte împreună.

Gradiniţa dispune de un spaţiu verde generos, de săli de clasă luminoase, de materiale didactice adecvate.

Vă invităm sa ne vizitați în noul sediu al Grădiniței, situat în str. Sfântul Gheorghe nr. 5, Popești-Leordeni, Ilfov.

Pentru informații ne găsiți la nr. de tel. 0726758183.

Oferta

Cunoaștem importanța asigurării unui mediu afectiv, sigur și confortabil pentru copiii de vârstă antepreșcolară, pe care ne bucurăm să îi primim în colectivitate.

 

Sistemul educational IQ-EST isi rezerva dreptul de a oferi tarife speciale si burse de dezvoltare copiilor cu vocatii speciale.

4th min

De ce să ne alegi

icon mar

Before & after school

Într-un cadru plăcut și relaxant, copiii noștri se pot bucura de activități interesante și antrenante.

icon mar

Echipă variată, stabilă, profesionistă

Gradinița IQ-EST urmărește dezvoltarea armonioasă, corectă și naturală a coeficienților IQ si EQ

icon mar

5 săli disponibile

Grădinița IQ-est beneficiaza de un spatiu extrem de generos pentru copii (500 metri patrati)

Tabel privind situația vaccinărilor la nivel de unitate

tabel png

Testimoniale

"Cu gradinița IQ-EST am rezonat încă de la momentul vizionării, când am lăsat copilul plângând cu o doamnă educatoare, pentru a putea face turul grădiniței și după 5 minute l-am găsit jucându-se de parcă era în mediul propriu. În doar câteva săptămâni copilul s-a adaptat și am scăpat de plânsetele de dimineață. Doamnele educatoare sunt extrem de implicate și de creative și ne țin la curent cu orice modificare apare în comportamentul copilului, iar cel mic este foarte atașat de ele. Mergem la serviciu fără emoții pentru că stim că cel mic este în deplină siguranță. Va mulțumim pentru tot"
wife
Parinte grupa
anteprescolari
"Fetita mea, Anastasia, este la grupa mijlocie si este tare indragostita de educatoarea ei. Si cum un gest valoreaza cat o mie de cuvinte, as vrea doar sa va spun ca Anastasia a stat intr-o dimineata si si-a aranjat frumos intr-o punguta toate castanele pe care le culesesem impreuna in parc si de care era foarte mandra, pentru ca stia ca "o sa ii faca o fericire mare de tot lui Mada pentru ca o iubeste pana la cer si pana la castel"
wife
Parinte grupa
mijlocie
"Recomand acesta gradinita pentru următoarele aspecte: sunt mulțumită atât eu cât și băiatul meu de comportamentul și pregătirea educatoarei și a întregului personal. Lecțiile sunt aprobate de Ministerul Învățământului In perioada verii se organizează multe excursii. Băiatul meu a fost foarte  încântat de ele. De ziua de naștere a fiului meu se oferă din partea grădiniței tort și un mic program de divertisment pentru colegi Ca exista o paleta echilibrata de optionale. Transparentă și flexibilitate manifestata de personal și de conducerea grădiniței la solicitările mele."
wife
parinte grupa
mijlocie
Sună Mesaj