#primary-menu .menu-icon.fa-camera { color: #f9d724; } #primary-menu .menu-icon.fa-rocket { color: #39a8e3; } #primary-menu .menu-icon.fa-tree { color: #93c525; }

Grădinița de vară - Aventurile piratului Thomas

Săptămâna

Insula

Descriere

19-23 Iunie 2023

Insula cărților

Insula cărților este o lume magică, plină de aventuri, cunoștințe și imaginație. Cărțile ne permit să călătorim în timp și spațiu, să descoperim noi culturi și să întâlnim personaje fascinante!

Este o lume plină de mister, pe care abia așteptăm să o cutreierăm!

26-30 Iunie 2023

Insula de zahăr

Insula de zahăr este un univers gustativ fascinant, plin de arome si texturi care încântă simțurile. De la prăjituri delicioase și fursecuri crocante, la bombonele și ciocolată fină, noi plecăm în cea mai palpitantă călătorie a simțurilor!

Suntem nerăbdători să luăm parte la această experiență inedită!

03-07 Iulie 2023

Insula culorilor

Lumea culorilor este un univers fascinant care ne înconjoară și care ne influențează în mod constant viața de zi cu zi. Fiecare culoare are propriul său înțeles și poate evoca emoții și stări specifice!

Fie că ne place să admirăm culorile naturii sau să explorăm combinațiile de culori în orice formă de artă, lumea culorilor ne oferă o sursă interminabilă de frumusețe și inspirație!

10-14 Iulie 2023

Insula sunetelor

Pe Insula Sunetelor îi încurajăm pe copii să exploreze muzica în cât mai multe moduri posibile!

Prin expunerea lor la muzică, cei mici pot dezvolta abilități de comunicare, creativitate și încredere în sine, iar muzica poate îmbunătăți memoria, concentrarea și abilitățile de ascultare.

17-22 Iulie 2023

Insula circului

De ce să vadă copiii doar la televizor sau la spectacole, acrobații, jonglerii și mers pe sârmă? Acum, pe Insula Circului, putem experimenta și exersa mișcări spectaculoase, ne putem dezvolta echilibrul prin diverse jocuri și putem râde alături de clovni sau chiar să fim noi unii!

Circul rămâne una dintre cele mai bune metode de divertisment, iar noi vom căuta să învățăm cît mai multe din această experiență!

24-28 Iulie 2023

Insula alimentelor sănătoase

Cum pentru noi este extrem de important să avem o minte sănătoasă, corpul nostru, la rândul său, are nevoie de o alimentație potrivită pentru a se păstra sănătos.

Aici ne dorim să învățăm cât mai multe despre lumea fructelor și a legumelor și cât este de important pentru noi să le consumăm.

31 Iulie - 4 August 2023

Insula Întoarsă pe dos

Vaaaaaai! Ce aventură ne așteaptă oare aici? Totul este întors pe dos! Va trebui să ne dăm singuri seama ce este bine si ce este rău, cum trebuie să vorbim și cum trebuie să ne îmbrăcăm și, mai ales, mai există reguli? Ce palpitant!

7-11 August 2023

Insula tehnologiei

Pornim într-o nouă aventură în care vom descoperi diferite locuri minunate, locuri unde vom putea experimenta și învăța despre tehnologie.

Fiecare zi ne va oferi o provocare nouă, cum ar fi rezolvarea unui puzzle, programarea unui robot sau construirea unei mașinării!

Cu fiecare provocare, ne vom dezvolta abilitățile și vom învăța cum să folosim dispozitivele și instrumentele tehnologice într-un mod cât mai responsabil!

14-18 August 2023

Insula emoțiilor

Pe această insulă îndepărtată, aproape de finalul poveștii noastre, exista o lume magică numită Insula Emoțiilor!

Ajunși aici, ne dorim să învățăm cât mai multe despre sentimentele noastre și ce înseamnă ele, prin cât mai multe jocuri de dezvoltare personală!

28-31 August 2023

Insula sportului

În viața unui copil, sportul joacă un rol extrem de important, nu doar la nivelul dezvoltării fizice armonioase, ci și la nivel disciplinar, de socializare și de sănătate.

Pe Insula Sportului îi încurajăm pe cei mici să participe la activități sportive prin trasee aplicative, antrenamente de dexteritate sau competiții sportive!

Sună Mesaj